Blogs


Ich gehe den mir gegebenen Weg. Ich bin nicht überrascht, wenn ich sage, was ich zu sagen habe. Ich akzeptiere die Gedanken, die mir gegeben werden, als Wahrheit und spreche sie denen aus, die sie verstehen und unterstützen können. Mein ganzes Leben lang habe ich durch das Gewissen, das mir gegeben wurde, der Sprache der Natur zugehört. Hier drücke ich die unausgesprochenen Gedanken anderer aus. Das hat die Aufgabe, unsere Zukunft zu retten, obwohl das wegen hinter dem Alltag, Gleichgültigkeit und begrenzten Verstand schwer zu erkennen ist.

Alles ist von Gott-Natur-Schöpfer programmiert, aber nicht spontan entstanden sich, wie nach Ansicht der Darwinisten.

1. Alles hat seine Ursache, seinen Verlauf und seinen Zweck.

2. Nichts ist zufällig.

3. Es gibt parallele Systeme und Funktionen – geistig, körperlich und gemischt.

4. Eines der Systeme oder Welten des spirituellen Zustandes ist die Welt der Geister, die in der Mythologie Paradies genannt wird.

Zum Weiterlesen auf den Titel klicken

Skatījumu skaits: 214 | Pievienoja: ForcePL | Datums: 05.08.2021 | Komentāri (0)

Par cita pasaules izpratnes koncepciju.

Klasiskais uzskats, ko joprojām māca skolās, ir darvinismas - viss esot radies un pastāv stihiski lielā laika periodā un attīstījies, jeb evolucionējies līdz esamībai, kāda ir šobrīd. Tā tas esot, jo cita pierādījuma neesot. Taču arī darvinismam nav ticamu pierādījumu, tas ir tikai viens no pieņēmumiem, ko var apstrīdēt. Viss ap mums ir pārāk individualizēts, pārāk sarežģīts un neizskaidrojams ar evolūciju. Kāpēc cilvēki nevar saprasties, kāpēc dzīve uz Zemes ir tik skarba un tik daudz netaisnības un grūtību. Tas viss uzvedina uz domu, ka kāds augstāks spēks Zemes dzīvības sistēmu ir radījis ar nolūku, lai šeit būtu soda nometne to garu sodīšanai un pārliecināšanai dzīvot pēc sirdsapziņas, kuri paralēlā pasaulē pārkāpuši tur esošu harmonisku, augstākā mērā skaistu oāzes tipa sadzīves kārtību. Loģiski, ka Radītājs-Dievs ar savu visa varēšanu, var būt izveidojis Paradīzi virtuāli kā līdzīgi izveidots internets, datorsistēma, kas funcionē virtuāli un tuvojas pat mākslīgam intelektam. Tātad ir pamats jaunam pasaules uzskatam, Šeit ļoti konspektīvi nākamā lapā publicēts šis jaunais pasaules uzskats.

Klikšķis uz virsraksta.

Skatījumu skaits: 198 | Pievienoja: ForcePL | Datums: 05.08.2021 | Komentāri (0)