Blogs


18:04
Jauns pasaules uzskats Covid sērgas izbeigšanai.

JAUNA PASAULES UZSKATA KONCEPTS UN SAKARĀ AR TO AKTUĀLAS RĪCĪBAS NEPIECIEŠAMĪBA

Es eju ceļu, kas man dots. Es nebrīnos, kad es saku to, kas man jāsaka. Es pieņemu man dotās domas kā patiesību, un tās es izsaku tiem, kuri tās spēj saprast un atbalstīt. Mūža garumā esmu ieklausījies  Dabas valodā ar man dotās sirdsapziņas starpniecību. Šeit izsaku  citu neteiktas domas. Tām ir mūsu nākotnes glābšanas uzdevums, ko šobrīd grūti saskatīt aiz ikdienas inertuma, vienaldzības un saprāta rutīnas. ( Pēteris Lazda, jurists )

Viss ir Dieva-Radītāja-Dabas ieprogrammēts, bet ne darvinistu ieskatā stihiski evolucionējies.

  1. Visam ir savs cēlonis, savas norises un savs mērķis.
  2. Nekas nav nejaušs.
  3. Pastāv un funkcionē paralēlās sistēmas – garīgās, fiziskās un jauktās.
  4. Viena no garīgās sfēras sistēmām jeb pasaulēm ir garu pasaule, ko mitoloģijā dēvē par Paradīzi.
  5. Garu pasaulē gari bauda skaistuma harmoniju gan sajūtās,  gan vajadzībās. Viņi jūtas absolūti svētlaimīgi, brīvi un labestīgi. Dievs-Radītājs ar savu visa varēšanu ir izveidojis oāzi - garu pasauli, mums nezināmu, bet reālu paša Radītāja un Viņa izredzētajiem par prieku.
  6. Dvēsele šeit uz Zemes ir dzīvības substances piesaistītāja dzīvošanai piemērotā fiziskā organismā.
  7. Gars ir radīts mūžīgai dzīvošanai, bet dvēsele ir gara pagaidu stāvoklis laikā, kad gars ir sistēmas nosūtīts uz Zemes dzīvības sistēmu un iemiesots dzīvošanai sagatavotā organismā.
  8. Zemes dzīvības sistēma ir Radītāja izveidota kā soda nometne, lai šajā jauktajā jeb saistītajā sistēmā renovētu, labotu garus, kas pārkāpuši  garu pasaules harmonisko kārtību.
  9. Mēs, kas esam šeit  uz Zemes, garu pasaulē  kā gari esam pārkāpuši Tur esošo kārtību, esam katrs saņēmis dvēseli kā dzīvības piesaistītāju, esam saņēmuši sirdsapziņu kā dzīvošanas programmu.
  10. Ja esam šeit dzīvojuši atbilstoši sirdsapziņai, pieticīgi, taisnīgi un labestīgi, Radītāja programmētā sistēma pēc nāves garu nosūta uz harmonisko Paradīzi, bet pretējā gadījumā – nosūta reinkarnācijai jeb pārdzimšanai atkārtotai dzīvošanai uz Zemes šajā grūtību, ciešanu elles vidē uz vēl un vēl cikliem, kamēr nenākam pie sajēgas dzīvot pēc sirdsapziņas, dzīvot pieticīgi, taisnīgi, būt labestīgiem, nedarīt ļaunu.
  11. Piemēram, es nezinu, vai mans gars ( mans es ) ir nācis kā izraidītais pa tiešo no garu sfēras. Varbūt mans gars jau vairākās paaudzēs ir mocījies šeit uz Zemes un nav vēl gana labs, lai atgrieztos garu pasaulē. Varbūt pēc manas nāves mans gars atkal pārdzims kādā citā indivīdā un dzīvos ar citu dvēseli citu dzīvi.
  12. Ar šo soda nometnes aksiomu var izskaidrot, kāpēc šeit uz Zemes ļaudis nevar saprasties, kāpēc viss noveco, kāpēc sāpes un ciešanas, kāpēc  kari un slimības, kāpēc ļaudis ir ļauni, skaudīgi, birokrātiski, augstprātīgi, resp., soda nometnei jābūt kā ellei.
  13. Ļaudis, dzīvojiet  pēc sirdsapziņas! Dzīvojiet ar skaistuma izjūtu, kas Dieviņam patīk un kas Paradīzi pilda! Viss skaistais, ko jūs darāt, ir par prieku Dievam un vajadzīgs pašiem. Jūsu modernais „skaistums” ir novirze no dievišķā.
  14.  Mūsu dzīves laiks uz šīs Zemes ir iespēja sagatavoties tam, lai atgrieztos dzīvošanai garu pasaulē jau patiesi kļuvušiem taisnīgiem, labestīgiem, žēlsirdīgiem, saudzīgiem, pieticīgiem, ar skaistuma un goda cienīšanu, ar tīru sirdsapziņu.
  15. Katram šeit uz Zemes ļauni un pret sirdsapziņu dzīvojošam ir skaidri jāapzinās, ka  pēc nāves viņa gars būs apzīmogots ar viņa paša ļauni darīto, un viņa gars pārdzims atkārtotai skarbajai dzīvei šeit pat uz Zemes, pie kam nav garantēts, ka pārdzims par cilvēku.
  16. Arī  tā saucamais progress atkāpina dzīvošanu pēc sirdsapziņas. Ļaudīm vajadzētu spēt vienoties ar valsts varas piespiedu līdzekļiem samazināt vai pat aizliegt superaugstās tehnoloģijas, atomenerģijas pētīšanu, ķīmisko piesārņojumu, starojumu eskalāciju, mākslīgo intelektu. Ja tas viss joprojām turpinās  postīt vidi un apdraudēt  mūsu civilizācijas pastāvēšanu, Daba-Radītājs-Dievs arī tāpēc nenovēršami  samazinās Zemes dzīvības sistēmas postītāju skaitu.
  17. Šeit teiktā nopietna uztveršana, studēšana un  starptautiskā līmeņa politikas lēmēju pozitīva tūlītēja reaģēšana  apturētu šo Dabas uzsākto vēršanos pret Zemes dzīvības sistēmas postītāju populāciju un tālākā laikā glābtu mūsu cilvēci no apokalipses. Tikai tad. Nota bene!
Skatījumu skaits: 197 | Pievienoja: ForcePL | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: