Blogs


23:35
VALSTS VADĪTĀJI, KONVENCIJAS, KRĪZE JOPROJĀM
 
Latvijas valsts vadība, īpaši Ekonomikas ministrija, Investīciju un attīstības aģentūra, Satiksmes ministrija.., nespēj/negrib attīstīt ražošanu, gādāt par jaunu darba vietu radīšanu. Aizbildinās, ka nav ko ražot, nav eksporta izredzes utt. Meli! Tikai viens piemērs, esam iesnieguši gan valdošām partijām, gan valdībai, pat Dombrovskim liela apjoma projektu, kas dotu tūkstošiem darba vietu, atdzīvinātu ekonomiku, radītu eksporta iespēju. Tas ir par otrā līmeņa transporta sistēmas ierīkošanu pilsētās, piemēram, no Lidostas uz Centru pa viensliedes trasi ar piekarinātiem vagoniem.. Tiktu novērsti transporta sastrēgumi, radīta ātra satiksme, modernizēta pilsēta, bet galvenais - būtu darbs tūkstošiem  dažādās ražotnēs šī projekta realizācijai.. ( Par trasēm Google "H-Bahn").  Bijām jau sameklējuši investoru no Vācijas, kas varēja visu to realizēt bez Latvijas naudas. Mūsu "valdīšana" neatbalstīja, nevajagot...
 
VALSTS VADĪTĀJI, PARTIJNIEKI JOPROJĀM NEGĀDĀ PAR DARBA VIETU RADĪŠANU. TAS IR NOZIEDZĪGI PRET MŪSU TAUTU!
 
 Lūk, izraksts tikai no vienas konvencijas par to, ka valsts vadībai obligāti ir jāgādā par savas tautas labklājību!
 
Starptautiskais pakts par ekonomiskajām, sociālajām un kultūras tiesībām


Šā pakta dalībvalstis,

....................
vienojas par šādiem pantiem:
6. pants
1. Šā pakta dalībvalstis atzīst tiesības uz darbu, kuras ietver katra cilvēka tiesības uz to, lai viņam būtu iespēja pelnīt sev iztiku ar darbu, ko viņš brīvi izvēlas vai pieņem, un veiks attiecīgos pasākumus šo tiesību garantēšanai.

2.Pasākumos, kas šā pakta dalībvalstīm jāveic minēto tiesību pilnīgai īstenošanai, ietilpst tehniskā un arodapmācība un sagatavošanas programmas, kā arī citi veidi un metodes, lai panāktu nemitīgu ekonomisko, sociālo un kultūras attīstību un pilnīgu produktīvu nodarbinātību apstākļos, kas garantē cilvēka politiskās un ekonomiskās pamatbrīvības. .
 
11. pants

1. Šā pakta dalībvalstis atzīst katra cilvēka tiesības uz viņam un viņa ģimenei atbilstošu dzīves līmeni. Tas ir nepieciešamais uzturs, apģērbs un mājoklis, un tiesības nemitīgi uzlabot dzīves apstākļus. Dalībvalstis veiks nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu šo tiesību īstenošanu, atzīstot, ka šai ziņā svarīga nozīme ir brīvprātīgai starptautiskajai sadarbībai.

2. Šā pakta dalībvalstīm, atzīstot katra cilvēka pamattiesību neciest badu, jāveic nepieciešamie pasākumi individuāli un starptautiskās sadarbības veidā, īstenojot konkrētas programmas, lai: a) uzlabotu pārtikas produktu ražošanas, glabāšanas un sadales metodes, pilnīgi izmantojot zinātniskās un tehniskās zināšanas, popularizējot zināšanas par uztura principiem un pilnveidojot agrākās sistēmas vai izdarot to reformu tā, lai visefektīvāk apgūtu un izmantotu dabas resursus; un b) sekmētu pasaules pārtikas krājumu taisnīgu sadali atbilstoši vajadzībām, ievērojot tiklab pārtikas produktus importējošo, kā arī tos eksportējošo valstu problēmas. ..........................
Skatījumu skaits: 872 | Pievienoja: petla | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0