Blogs


20:15
Rets gadījums, kad sumināti Latvijas patrioti, brīvības cīnītāji. Normunds Rečs u.c.

( Rečs turpina ): Tāpēc esmu lepns, ka, sagaidot 18. novembri, Tukuma novada Domes deputāti ir lēmuši Tukuma novada Domes Goda pilsoņu apbalvojumus piešķirt tiem četriem tukumniekiem, kas 1990. gadā tika ievēlēti Augstākajā Padomē un ar savu vēsturisko balsojumu panāca, ka Latvija atjauno savu neatkarību. Paldies Jurim Celmiņam, Agrim Jaunkļaviņam, Pēterim Lazdam un Vilim Seleckim par Latvijas valsts atjaunošanu!

Godātie Tukuma novada iedzīvotāji!

Sirsnīgi sveicu visus Tukuma novada un arī kaimiņu novadu iedzīvotājus mūsu tautas nozīmīgākajos svētkos – Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienā! Vēlu vienmēr saglabāt ticību savai tautai un valstij, lepoties ar katru labo darbu, kas ikdienā paveikts! Novēlu būt stipriem, savstarpēji atbildīgiem un vienotiem, pārvarot šī laika grūtības!

Turēsim Latviju savās sirdīs!

Tev mūžam dzīvot, Latvija!”

 PL komentārs: Pagājuši jau vairāk par 40 gadiem, kopš komunistu totalitārais okupācijas režīms mani nosūtīja uz Krievijas lēģeriem, jo ilgstoši biju organizējis un uzturējis cīņu par Latvijas brīvību. Par šo septiņdesmitajos gados izmisīgo cīniņu līdz šim mūsu partejiskā valsts nav mani apbalvojusi vai citādi cildinājusi. Biju jau samierinājies, ka tādi patrioti-cīnītāji par taisnīgumu valsts vadītājiem nav vajadzīgi. Tāpēc biju patīkami pārsteigts par Tukuma novada Domes priekšsēdētāja Normunda Reča ( NA ) un viņa vadītās domes deputātu lēmumu piešķirt man Goda pilsoņa nosaukumu.  Sevišķi svarīgs man bija un ir Tukuma Laikā publicētā atziņa, ka „Pēteris Lazda ir cilvēks, kurš Latvijas brīvības vārdā ziedojis vairāk nekā citi –viņš ziedojis savu brīvību, veselību un karjeru.”  Tādi deputāti ir dziļi domājoši un pelna uzticību, ka viņi patiešām dara un darīs Latvijai un savai tautai iespējami labāko.

 

 

Skatījumu skaits: 241 | Pievienoja: ForcePL | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: