Blogs


KVINTESENCES. Par mums šeit uz Zemes.

Cilvēks ir cildens tikai tad,  kad viņš šeit uz Zemes vienlaikus ir kļuvis paliekoši pieticīgs, labestīgs un taisnīgs. No Dieva-Radītāja mums katram dotās sirdsapziņas izriet Devēja cerība un prasība mums katram šeit uz Zemes kļūt cildenam. Mūsu atrašanās šeit ir mums dota iespēja dzīvot pēc sirdsapziņas, kļūt cildenam.  Katra pretimnākšana ir jāuztver kā patīkams pārsteigums, nevis kā norma, diemžēl.

Dievs-Radītājs ir radījis Zemes dzīvības sistēmu – soda nometni ar skarbu režīmu, lai uz šejieni nosūtītie gari par Tur izdarītiem pārkāpumiem te kā bioloģiski roboti ciešanās un grūtībās apjēgtu nepieciešamību  laboties un turpmāk kā cildeni gari  varētu atgriezties paralēlajā garu pasaules ideālajā harmoniskajā sistēmā Radītāja  un pašu priekam.

Katra nejēdzība šeit uz Zemes  ir nepieciešamība, kas nevar nebūt . Katrs ļaundaris ir piederīgs soda nometnes režīmam un ir Augstās Administrācijas „darba ņēmējs” .  Viņam  tādam nelietim šeit uz Zemes ir jābūt kā paraugam tādam nebūt – riebīgam un nicināmam. Savukārt cildenie Cilvēki ir, tēlaini izsakoties, izlaiduma klases skolnieki, kas lielākā vai mazākā mērā jau  ir vai kļūst pretendenti uz atgriešanos harmoniskajā garu pasaulē.  Pārējiem  būs vēl un vēl  pārdzimt ciešanu un grūtību dzīvei šeit pat uz Zemes, varbūt pat pārdzimt  par kādu kustoni, ja ļaunuma un netaisnības darījis pārāk daudz… Par ļaundariem un neliešiem šeit uz Zemes tiek „norīkoti darbā” īpaši nogrēkojušies gari, kam šajā dzīves laikā ir bezcerīgi laboties.

Radītāja sistēmas rīcībā ir gana līdzekļu uzturēt šīs soda nometnes sadzīves režīmu joprojām skarbu. Piemēram, kārdinājums pēc varas un mantas, nesaprašanās, lepnība un augstprātība, naids, skaudība,  meli, nodevība, muļķība…  Gana daudz līdzekļu arī tam, lai pasargātu Zemes dzīvības sistēmu no pārmērīgi liela tās postītāju skaita. Piemēram,  kari, slimības, bads, vides stihijas…  

Šīs atziņas palīdz saprast, kāpēc gaišu nākotni mēs šeit uz Zemes nevaram  sasniegt;  kāpēc kari un slimības, vilšanās un sāpes.  Tā tam šeit ir jābūt, kā tas ir.  Mums jārēķinās ar Augstākā Saprāta gribu, lai mēs šeit uz Zemes izmantotu iespēju savas dzīves laikā attapties, apjēgt nepieciešamību dzīvot pēc sirdsapziņas - pieticīgi, taisnīgi un ar labestību.

Var secināt, ka ir iespējami  pat liela izmēra kari līdz pat atomieroču pielietošanai, lai samazinātu Zemes dzīvības sistēmas postītāju lielo skaitu, bet netiks pieļauta Zemes dzīvības sistēmas pilnīga iznīcība.  Tā joprojām būs vajadzīga kā skola un soda nometne garu skološanai  un atlasei.

 

Skatījumu skaits: 90 | Pievienoja: ForcePL | Datums: 06.12.2022 | Komentāri (0)