Blogs


20:24
Tautai bez patriotiem nav jēgas būt. Valsts prezidents - patriots?
 
Valsts līmeņa antipatriotisma politiku pierādošie dokumenti, kas apstiprina, ka pat Valsts prezidentam patriotu uzupurēšanās savas tautas labā nav godāšanas vērta, atrodas www.inbox.lv e-pastā: e_gramata22@inbox.lv ar paroli: atveries ...
 
Padomju režīma represētie Latvijas patrioti tagad jūtas absolūti vīlušies un sarūgtināti, jo ne jau par TĀDU Latviju viņi sapņoja un cīnījās. Viņu ideāls bija un ir suverēna, demokrātiska, tiesiska Latvija, kāda tā bija gados pirms okupācijas - bez partokrātijas, rosīga un varoša sevi apgādāt un uzplaukt.
 ... joprojām ir liela vēlēšanās un cerība, ka nākotnē vēl varētu saglābt mūsu tautas mājvietu, lai tā mums būtu kā patvērums un svētums skaistai piederības sajūtai, lai Latvijai būtu savi sargi, savi patrioti, savi nacionālisti, kas tāpat kā tēvu tēvi gāja cīņā par to un izcīnīja sev savu valsti, kur skaisti sākām dzīvot Kārļa Ulmaņa vadīti.
    Kas notiek pašreiz ar patriotismu. ar tautiskumu jeb nacionālismu? Nav stimula būt  patriotam un upurēties taisnības labā, jo valdošajai varai patrioti nav vēlami.
    Atjaunotajā Latvijā valda partokrātija, pārkāpj Satversmi,  patriotus, brīvības cīnītājus niecina, nacionālismu bremzē, svešos šovinistus saudzē... Man kā reti kuram ir tiesības apsūdzēt atjaunotās Latvijas partokrātisko varu un valsts ierēdniecību patriotu niecināšanā, ar ko tiek nodarīts sevišķi liels materiālais un morālais kaitējums mūsu tautai un Latvijai. Bez patriotisma tautai nav ne balstu, ne kopsaucēju, ne jēgas būt Tikai pateicoties pašas latviešu tautas vitalitātei, pacietībai, pat pazemībai un izturībai, Latvija un tās apdraudētā latviešu nācija vēl eksistē.
     Valsts līmeņa antipatriotisma politiku pierādošie dokumenti, kas apstiprina, ka pat Valsts prezidentam patriotu uzupurēšanās savas tautas labā nav godāšanas vērta, atrodas www.inbox.lv  e-pastā: e_gramata22@inbox.lv ar paroli: atveries ...
Skatījumu skaits: 782 | Pievienoja: petla | Reitings: 4.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: