Blogs


21:13
Secinājumi - dziļāk par kas un kā. Versija.

 

SECINĀJUMI

1.  Radītājs-Dievs ir radījis Zemi kā soda nometni, kur garu pasaules kārtības pārkāpēji tiek nosūtīti laboties grūtībās, lai viņi varētu atgriezties, vienkārši sakot, Paradīzē atkal labestīgi, godīgi, pieticīgi, ar izkoptu skaistuma sajūtu. Zemes dzīvības sistēma nav paredzēta vieglumam un pastāvīgai laimei. Cilvēkiem ir jāsamierinās ar visu nepatīkamo, ja reiz viņi te ir nonākuši.

2.  Cilvēki nedrīkst šajā soda nometnē piesārņot vidi , viņi nedrīkst apdraudēt Zemes dzīvības sistēmu ar superaugstas tehnoloģijas produktiem - ar  G5 tipa frekvencēm, ar atomenerģijas radiāciju, ar kosmosa iekarošanu, ar mākslīgo intelektu, ar nukleāro bruņojumu…, kas viss cilvēkiem dotās brīvās gribas rezultātā attīstās objektīvi autonomā režīmā  paša Radītāja sistēmas ietvaros. Cilvēkiem pašiem jāredz robeža, pāri  kurai vairs nedrīkst iet.  Pieļautā robeža ir sasniegta. Ja cilvēki to neredz vai ignorē, viņi kā postītāji ir jāiznīcina. Tas tad arī ir cilvēces bojā ejas cēlonis. Bojā eja mums reāli draud, ja neapstādināsim tehnoloģisko paātrinājumu un garīgo degradāciju.

3.  Apstādināšanas metode – starptautisku militāro spēku izveidošana, likumu pieņemšana par aizliegumu piesārņot vidi ar tehnoloģiskiem produktiem un atkritumiem, kas kaitīgi videi un veselībai, nodrošinot šo likumu izpildi ar piespiedu līdzekļiem. Tas iespējams līdzīgi, kā iespējama pandēmijas izsludināšana un vakcinācija, kas  būtībā ir Augstāko spēku inspirēta, lai samazinātu Zemes dzīvības sistēmas postītāju skaitu. Varētu cerēt, ka līdzīgi tiks atbalstīta arī apstāšanās postīt vidi un tiks arī atbalstīta garīgo vērtību cienīšana un saglabāšana…

4.  Notiekošais ar pandēmiju un vakcināciju notiek ar Radītāja-Dieva ieprogrammētās sistēmas  darbību. Varbūt gan tikai kā brīdinājums apstādināt tehnoloģisko skrējienu uz apokalipsi. Nav izslēgts tas, ka Sistēma paredzējusi, ka cilvēki neapstādinās savu negausību, un tāpēc  Zemes dzīvības sistēmas postītāju skaitu Daba pietiekoši samazinās ar vakcīnām vai citādi.

5.  Ja ļaudis joprojām neapstāsies postīt vidi un turpinās apdraudēt  Zemi, arī šī mūsu civilizācija beigs pastāvēt, lai Sistēma sāktu no jauna uz Zemes ierīkot līdzīgu soda nometni.  Mēs būsim iznīcinājuši paši sevi sava neprāta rezultātā. Maldīga ir cerība, ka vēl ir laiks. Jau pat tuvākajās dienās var eksplodēt milzīgā atomieroču masa, kas daudzkārt var iznīcināt visu dzīvo uz Zemes. Nav izslēgta visas elektronikas-interneta sabrukšana magnētisko vētru rezultātā.  

6.  Šī ir viena no vīzijām, kas izriet no pierādījumiem par Zemes kā soda nometnes esamību, no pieredzes, loģikas, vēstures…

 

 

Skatījumu skaits: 186 | Pievienoja: ForcePL | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: