Blogs


14:18
Referendums par krievu valodu ir bezgožu inspirēts un atbalstīts.
Nebrīnieties par aso izteiksmi! Kad reāli tiek apdraudēta nācija, ir attaisnojama ne tikai tā.
 
Daļa latviešu savā zemītē ir vienaldzībā grimusi, bet liela daļa "aptaurēta”. "Aptaurēti” tie "latvieši”, kuri atbalsta krievu valodu kā otru valsts valodu Latvijā. Viņi izmanto demagoģiju, pat latgaļu it kā masīvu prasību latgaļu dialektu atzīt kā valsts valodu, un tāpēc vajagot arī krievu valodai dot valsts valodas statusu. Kur saprāts?!! Latgaļu runāšana ir viņu latviešu valoda,bet tikai dialektā gluži kā ventiņu dialekts ir latviešu valoda. Bet, lūk, vajag taču tiem krieviskuma piekritējiem censties jaukt gaisu, lai izvilktu krievu valodu Latvijai kaut vai caur adatas aci. Tiktāl par pseidolatviešiem. Pārējie, kas prasa krievu valodu par oficiālu valsts valodu Latvijā, ir bezgoži, maigi izsakoties. Viņiem taču vajadzētu saprast, ka te nav Krievija! Bet viņi ne saukti, ne aicināti uzbāžas ar savu krieviskumu latviešiem un cittautībniekiem Latvijā! Viņi kļūst arvien nekaunīgāki, jo sajūt iedrošinājumu ar Krieviju aizmugurē, un viņi sajūt izdevību - latviešu padošanos un rietumnieku  nostāju krievu pusē.
 
Tautieši, kas gribat vēl vairāk pārkrievot Latviju, ziniet ( ja pašiem nepietiek racionālo resursu – saprāta), ka jūsu atbalsts krievu valodai kā Latvijas valsts valodai ir neģēlīga nodevība, to Cilvēku nodošana, kuri gājuši nāvē par mūsu Tēvzemi un kuriem latviska Latvija ir saudzējama mājvieta savai netraucētai tautiskai dzīvei saskaņā ar savējiem!
 
 Krievu šovinisti un ne tikai, kas gribat vēl vairāk pārkrievot Latviju, ziniet ( ja pašiem nav goda jūtu un ir liela vēlme dzīvot krieviskā vidē ), ka jūs ar savu uzbāzību latviešiem kurināt nacionālo naidu sev par sliktu! Jūsu tēvu tēvu zeme ir lielā Krievija, bet latviešiem Tēvzeme ir tikai Latvija, un tā ir šeit. Jūs ar savu prasību noteikt krievu valodu kā Latvijas valsts valodu parādāt krieviskuma draudu reālu esamību. Sauklis "Krievi nāk!” pierādās kā baismi draudoša realitāte ar visām sekām, kādas jau ir piedzīvotas.
 
 Ja mēs – Latvieši – neaizstāvēsim savas Tēvzemes latviskumu, ja mēs gurdeni atmetīsim savai pašcieņai ar roku, ies krieviskie nobalsot par Latvijai svešas valodas noteikšanu, un referendums var vainagoties ar viņu uzvaru. Šķiet, ka tā var notikt.
 
 Kur Latvijas glābiņš? Centrālajā vēlēšanu komisijā jau ir un būs vēl iesniegti Latvijai nelojālo ļaužu tūkstošiem parakstu par to, ka šie ļaudis nav uzticami Latvijas pilsoņi. Ar savu parakstu par krievu valodas uzspiešanu Latvijai viņi būs rakstiski un pierādāmi apliecinājuši savu patieso attieksmi pret Latviju. Laiks Latvijas tiesībsargājošo iestāžu preventīvai rīcībai, īpaši Drošības policijai, Nacionālās drošības komisijai...! Komentāros internetā ir vērē ņemams priekšlikums " visiem tiem, kas parakstījušies par prasību noteikt Latvijā krievu valodu par oficiālu valodu , kā nelojāliem pazemināt pilsonību uz pilsoņa kandidāta statusu. Tas būtu taisnīgi, un likumdevējam ir tiesības to noteikt."  
 
 
Skatījumu skaits: 989 | Pievienoja: petla | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Sondi  
0
Weeeee, what a quick and easy sotulion.

Vārds *:
Email *:
Kods *: