Blogs


19:50
Raksti-komentāri pret partokrātiju, uzziņai. rīcībai
* Kom. no DELFI: "Es neredzu, ka kaut kas mainītos. Daudziem joprojām nav darba. Cilvēkiem vienkārši nebūs par ko dzīvot. Tādēļ kaut kam ir jāmainās. Mums ir tiesības dzīvot citādā valstī," intervijā radio teica Sudraba.
Neviens no vadošajiem, prezidentus ieskaitot, neveicina ražošanu, pat viņiem iesniegtos projektus ignorē, neliekas zinis par konkrētu darba vietu radīšanu, pat par tādu projektu pieteikumiem, kas neprasa Latvijas naudu, jo tos gatavi finansēt privātie investori, būtu tūkstošiem darba vietu, atdzīvotos naudas aprite utt., taču zaļo gaismu nedod...
Sudrabas kundze runā skarbu patiesību, bet viņas teiktajā valdošie, partokrātija neieklausās tāpat kā neliekas zinis par viņas atklātajiem valsts naudas izšķērdēšanas daudzajiem gadījumiem. Pilnīga ignorance. Uzpūsts pārvaldes aparāts, algu saņem neatkarīgi no tautas labā darīta darba... Neapšaubāmi - jaunas Saeimas vēlēšanas notiks jau 2011.gadā pēc jauna vēlēšanu likuma un pēc grozījumiem Satversmē .
Paldies cienījamai Ingūnai Sudrabai! Līdzīgi Jums domā arvien vairāk saprātīgo cilvēku. Un viņi būs tie, kas veidos pārmaiņas.
 
*   Kom. no TVNET: Žurnālisti, pievērsieties varas partijām un paskaitiet, cik lielas tās ir un cik tajās ir noteicēju, kas diktē! Latvijā visas partijas ir mazas ļaužu grupiņas, kas nepārstāv neko citu, kā vien sevi, savus partiju īpašniekus. Ne ārpolitikā, ne iekšpolitikā tās nepauž tautas gudrību. Normalas partijās būtu vismaz 100 000 biedru. Tāpēc Latvijas partijas ir antidemokrātiskas, to vara it īpaši vēlēšanu ziņā ir antikonstitucionāla, jo atņem varu tautai. Cienījamā Žanete! Lūdzu runāt par šo tēmu, par partokrātiju, par nepieciešamību atjaunot demokrātiju! Bezpartejiskajiem nav vēlēšanu tiesību, viņi ir tikai balsotāji, kam jābalso par partijām. Tāpēc valstī ir nabadzība, vara ir uzurpēta, tauta ir atstumta no varas, mums vajag mažoritāro vēlēšanu sistēmu, lai varētu balsot par personībām 100 vēlēšanu apgabalos pēc principa, kā 1990.gadā ievēlēja Augstāko Padomi. 1995.gada 6.jūnijā partijas izdarīja apvērsumu - demokrātiju nomainīja partokrātija, un tā pastāv vēl šodiem un pastāvēs turpmāk, ja pret to neiebildīs saprāts un taisnīgums.
 
*  No DELFI:  Lembergs, šlesers utt. Tautai zināmi vārdi. Vai tas dod šīm zināmām personām kādu papildu vērtību? Nē ! Par viņiem vienkārši runā, viņi ir žurnālistu radīti tēli. Ja žurnālisti ņemtu un tāpat no cildenās puses aprakstītu Neretas saimnieku Dambru Kārli un Sakas pagasta Stembres zemnieku Iknesu Aivaru, viņi būtu tikpat populāri un slaveni, par viņiem runātu, viņus celtu debesīs un Saeimā. Ar to es gribu sacīt žurnālistiem un ļautiņiem, kas to neizprot, - nav šie lembergi vai šleseri vērtības pašas par sevi, bet viņi ir padarīti par šķietamām vērtībām un par tādām vērtībām viņus uzskata apmātie prāti. Es. piemēram, nepazīstu personīgi ne Lembergu, ne šleseru, nevaru galvot par viņu godīgumu un saprātīgumu, bet, ja man būtu pieejama mažoritārā vēlēšanu sistēma, es izvirzītu par kandidātu man pazīstamo kaimiņu Kārli, jo viņu gan es zinu kā goda vīru, kas varētu strādāt tautas labā kā Kārlis Ulmanis strādāja. Tāpēc, ļaudis, neesiet žurnālistu apmāti, redziet skaidrāk, saprotiet vairāk, domājiet, kā panākt citu vēlēšanu likumu, citu sistēmu, kā novākt partokrātiju.....
 
Skatījumu skaits: 870 | Pievienoja: petla | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0