Blogs


21:45
"UZBRAUCIENS" ŽURNĀLISTIEM PAR NOTIEKOŠO LATVIJĀ
 
NO PORTĀLA APOLLO daži trāpīgi komentāri.
 
Gluži kā seriāls: Lembergs atkal uzstāsies televīzijā
Pievienoti 275 komentāri 1234567891011121314
14. Tālāk
. . .
chao
10.07.2011 14:00
Žurnālistiem Lembergs ir labs jājamzirdziņš, viegli pieejams, bez riska, lai tikai runā! Bet Tāli Salu vai kādu citu patriotu uzaicināt runāt - nē, to tikai nē! Un pret partokrātiju runāt - to tikai nē! Jo var zaudēt darbu. Un tur ir vajadz;īgas zināšanas, bet to nav. Žurnālistu aprobežotība rada to, kas slikts pie mums notiek /
 
Piekrītu » chao
10.07.2011 14:04 
 Diemžēl jāpiekrīt, ka žurnālisti ir pat ļoti līdzatbildīgi valsts tagadējam stāvoklim.
 
Pēteris no Sakas
 10.07.2011 14:26 
 Svarīgi, ka te sākts "braukt virsū" žurnālistiem. Žurnālisti patiešām ir līdzatbildīgi par visu, kas slikts notiek valstī, jo žurnālisti var jebkuru niecību pacelt ģēnija līmenī un otrādi - jebkuru Cilvēku spēj nolīdzināt līdz ar zemi. Publika tic tam, ko mēdiji ceļ vai nopeļ. Tas pats ir ar t.s. politologiem, ekspertiem - arī viņu produkcija iespaido tautas garīgo veselību. Šī ir ārkārtīgi svarīga tēma, to vajadzētu pat ar likumu regulēt, piemēram, lai žurnālisti apvienojas biedrībās vai tamlīdzīgi pēc uzskatu kopības, lai cits citu aizstāv par labo, lai mācās socioloģiju, ekonomiku, lai tiek prēmēti par labu ideju popularizēšanu vai lai tiek sodīti par tukšu sensāciju publicēšanu krīzes laikā, kad svarīgi ir mobilizēties izejai no tautas posta.........................utt..
 
Pēteris no Sakas » Egonam
10.07.2011 15:16
"Egons » Pēteris no Sakas 10.07.2011 14:41 Varbūt nosauksi kāda īsta Žurnālista, Politologa, Eksperta...vārdu? Es nepratīšu. Zinu algotus žurnāļuškas un citus šakāļus, kas gatavi pārdoties jebkuram."

Paldies, Egon! Laba ideja. Arī es uzreiz nevaru nosaukt daudz publicistu ar lielo burtu. Varbūt Anda Līce, varbūt Egils Līcītis, lieliski ir Gatis Šļūka, Sandra Veinberga, Maija Kūla, Ilze Nagla, Jaunalksne, Krēvics, Gordons, Rislaki ... Turpmāk ievērošu un atzīmēšu, lai izteiktu atzinību godu un cieņu pelnījušiem žurnālistiem, gādāšu par attiecīgu balvu piešķiršanu."
 
11. Saeimas sastāvs un mūsu tautas liktenis ir izšķirošā mērā atkarīgs no publicistu nostājas - no pozitīvā patriotisma, atbildības, zināšanām, objektīva vērtējuma...
Skatījumu skaits: 938 | Pievienoja: petla | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 1212  
1
Tiem publicistiem vajadzētu iet sabiedrībai pa priekšu, redzēt tālāk un par to vēstīt.Tāds ir publicista ( žurnālista, politologa, socialantropologa un citu vēstītāju) uzdevums un pienākums, bet ne tērgāšana par to pašu, ko ierindas pilsonis jau pats zina un spriež pareizi. Tā ir domu dublēšana bez speciālista vērtēšanas.
Publicistiem ir jāmācās, jābūt speciālistiem!

Vārds *:
Email *:
Kods *: