Blogs


20:20
Par Preambulu! Paldies Egilam Levitam! Ko tautas deputāti Saeimā?
 
No Latvijas Avīzes. 24.12.2013. Komentāri par Arnolda Klotiņa rakstu.
 
Tedis Ērzlapa, Kārlis Galandrejs
Paldies autoram!
"Neļausim mūsu valstiskās un nacionālās pašapziņas atjaunotnes piedāvājumam izplēnēt nespējā un negribā atjaunoties! Sargāsimies būt tie, "kas, sevi projām sviežot, laimīgi” (Rainis). Visi, kuri domā līdzi notiekošajam, apņemsimies aizstāvēt vārdos, rakstos un darbos labu Satversmes preambulas piedāvājumu, neļausim vienaldzībai un cinismam to sagandēt!”
Neļausim sagandēt Levita preambulu – rūpīgo un mūsu tautai vajadzīgo darbu! Preambulu pieņemt jau šajā Saeimā! Bez grozījumiem! Lai nesagandētu zinoša jurista Levita sabalansēto tekstu. Neviens deputāts nav kompetentāks par Egilu Levitu valsts tiesību jomā!
 
 Andris.Tomašūns
Sajutu kārtējo reizi, latvieši ir stipri un nekur nepazudīs.
 
rex
Zelta vārdi!
 
Ivars Līdaka
 100%
 
Valdis Krastiņš
Paldies Tev, Arnold, par stiprajiem vārdiem!
 
 Misija
Paldies Arnoldam Klotiņam!
Nepieļausim kangariem un oligarhiem izsaimniekot Latviju!
Priecīgus Ziemassvētkus un veselīgu Jauno gadu!
Un svētā klusībā lai lūdzam Dievu:
Ļauj dzīvot mūsu zemei tā, kā klājas,
Liec, lai ir mazāk neauglīgu nievu,
Lai esam un lai jūtamies kā mājās!
/ Jāzeps Osmanis/
 
Gatis Ozoliņš
 Klotiņa kunga doma ir fundamentāla, valoda un argumentācija – mūsu kultūras paraugs, par raksta aktualitāti pat nerunājot. Pievienojos visiem pozitīvajiem komentāriem. . .
 
Aivars Kalniņš
"Jūs taču nedomājat, ka situācija ir tāda pati kā tad, kad dibināja Latvijas valsti un kad tā dēvētie Satversmes tēvi varēja iztikt bez izvērstas preambulas, un tad nu ar šiem "tēviem” dažs labs izgudrēm argumentē tās nevajadzīgumu arī šodien.”
Paldies Arnoldam Klotiņam par spēcīgo un saturīgo publikāciju.
Mans tēvs, Gulaga upuris Nikolajs Kalniņš bija viens no "Satversmes tēviem” un esmu pārliecināts, ka viņš šodien aizstāvētu šo labo Satversmes preambulas piedāvājumu.
 
Ilze Bruce
Paldies Arnoldam Klotiņam par tik dziļi analītisku pieeju. Šādi raksti mums ir tikpat nepieciešami kā Egila Levita Satversmes preambula. Ļoti labs mācību materiāls preambulas noliedzējiem un dažam labam kosmopolītiskam komisāram…
 
 Rižais Egila
Levita preambulai noteikti jābūt jaunās valdības darba kārtībā. Un, Klotiņa kungs, paldies par saturīgo rakstu! Jāzepa Vītola latviskums un vienlaikus eiropeiskums ir atgādinājums mūsdienās, kad gļēvlatvieši ar par varītēm grib mūs ievilkt atpakaļ Krievijas orbītā.
 
juriste
Arnolda Klotiņa raksts ir spēcīga argumentācija, kādēļ Egila Levita preambula ir jāpieņem, un pie tam ātri un drīz, jo nezinām, vai pēc nākamajām Saeimas vēlēšanām kremlinu deputāti kopā ar gļēvlatviešu deputātiem Saeimā jau nepārsniegs 1/3 no deputātu kopskaita, un tad Satversmes papildināšana, kurai nepieciešams 2/3 vairākums, vairs nebūs iespējama. Tādēļ Satversmes preambulas pieņemšanai jābūt skaidri ierakstītai jaunās valdības programmā.
 
Dons
Lieliski, ka Preambulas nepieciešamību izprot kultūras darbinieki. Kāpēc tās apstiprināšanu Saeimā novilcina Saeimas deputāti. Šī bezdarbība var kļūt par asu bumerangu iedomātajai koalīcijai 2014.g.vēlēšanās.
Skatījumu skaits: 747 | Pievienoja: petla | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: