Blogs


15:47
PAR DIEVA LŪGŠANAS SPĒKU

NE PARTIJAS, BET DIEVA LŪGŠANAS BIEDRĪBAS!

Tagad, kad reāli draud trešais pasaules karš ar  tam sekojošo mūsu civilizācijas bojāeju jeb apokalipsi, tikpat reāli top skaidrs, ka tikai Dieva varā ir to novērst, ja pati cilvēce lūgs Dievu pasargāt mūs no mūsu bojāejas. Ja lūgs.  Bet ko dara ļaudis? Dibina partijas varas iegūšanai  un tērē savu enerģiju savstarpējos strīdos, mītiņo pat nezin` pret ko, šķeļ tautu – ar viltību sēj  ļaunumu. Laicīgajai varai prātā ir tikšana pie bagātības, lai  zaļi dzīvotu šodien.  Vara un pašlabums pirmajā vietā! Pat ANO līmenī.  Neatliek ne godaprāta, ne enerģijas lūgt Augstāko Saprātu  glābt sevi  un  Zemes dzīvības sistēmu no bojāejas rītdien.

Jau 1999.gadā publicēju grāmatu „Skarbā dzīve soda nometnē, kas riņķo ap Sauli”, kurā pamatoju  atziņu par to, ka cilvēkiem ir jādibina nevis politiskās partijas, bet jāapvienojas biedrībās lūgt Augstāko Saprātu ( Dievu, Radītāju, Dabu…) pasargāt mūs no visa ļaunā, kas ved mūs uz postu, un pašiem dzīvot pēc sirdsapziņas, pieticīgi un ar labestību. Mūsu tauta pirms gadiem trīsdesmit  pieredzēja kopējās lūgšanas spēku - atbrīvošanos no okupācijas varas ( Palīdzi, Dievs, visai latviešu tautai…! ). Palīdzēja! Tautas gribai ir īpaši liels materiāls spēks. To apliecina arī jau seno cilvēku gudrība svētajos rakstos - Vox populi, vox Dei. Tātad „Tautas balss – Dieva balss”. Kurš organizēs šādas Glābšanās biedrības? Varbūt baznīcas? Varētu. Bet vai?  Man jau 87. Turklāt milzums ateistu-neticīgo. Viņus vest pie prāta vajadzīgs spēks. Un vēl kur vajadzīgs spēks – atmaskot tos politiķus, kuri tikai tēlo dievbijīgus labdarus, bet patiesībā iegūst varu  ar lētticīgo balsotāju atbalstu.

Latviešu tautai pašreiz aktuāli ir īsteni,  ar pārliecību un bez liekulības masveidīgi kopumā lūgt Dievu pasargāt mūs no Krievijas iespējas atkal okupēt mūsu Tēvzemi, lai atkal mūsu labākos cilvēkus izvestu uz Sibīriju…

 Tagad ļaudis par katru cenu tiecas ar jebkādiem līdzekļiem pēc pārākuma. Pat saprotot, ka jau tuvākajā laikā tieši tāpēc  var zaudēt visu pietiekoši esošo.  Ļaužu griba dzīvot „uz urrā” ir materiāls spēks, un tas var tikt Dieva uzklausīts pēc principa – ja jau tauta tā grib un neiebilst, tad lai pati tā savas negausības dēļ iet postā!  Lai notiek!

Viens no lūgšanas variantiem, aptuveni  tā:

Mūsu Tēvs debesīs… LŪGTIN LŪDZAM, DIEVS, PASARGĀ  SAVU DIEVZEMĪTI LATVIJU NO KRIEVIJAS! NEDOD, DIEVS, KRIEVIJAI IESPĒJU ATKAL OKUPĒT LATVIJU! SARGI, DIEVS, LATVIJU NO KRIEVU ŠOVINISTU ĻAUNDARĪBAS! MĒS SOLAM TEV LABESTĪGI DZĪVOT PATEICĪBĀ PAR MUMS DOTO SVĒTĪBU…

Skatījumu skaits: 59 | Pievienoja: ForcePL | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: