Blogs


13:15
Paldies ASV par palīdzību! Bičkovičs, Kalnmeiers, Kūtris...

Tiesu sistēma Bičkoviča un Kalnmeiera vadībā ir netaisnīga, neobjektīva un korumpēta, tā ir partokrātijas interesēs pārpludināta ar milzumdaudz likumiem, kas cits citu dublē, aizvieto un pārklājas, radot tiesnešiem iespēju padarīt jebkuru nolēmumu par likumīgu, resp., balstītu uz to likumu, kurš no līdzīgajiem likumiem vislabāk atbilst lēmēju interesēm. Turklāt tiesu nolēmumi tiek balstīti uz komentāriem, uz rakstiem žurnālos, uz partokrātijas politiskiem lēmumiem, uz t.s. judikatūru, uz tiesību doktrīnām, uz tiesu praksi..., tātad ne uz likumiem.Te vēl pieskaitāma tiesnešu savstarpēja solidaritāte jeb sadraudzība sevi aizstāvēt, nesodāmība, drošība amatā „uz mūžu”. Tas viss Latvijā ir radījis to, ko tauta sauc par korupciju un tiesnešu patvaļu. Latvija ir beztiesiska valsts, tiek rupji pārkāpta pat Satversme ar partokrātiju, ar tikai partiju koalīciju padomēm, ar kapitālsabiedrību u.c.veidojumu izplūdušo regulējumu, kas atļauj privātpersonām un partiju pīlāriem iedzīvoties bagātībā uz valsts naudas rēķina. Latvijas valsts vadītāji ir ieinteresēti nenoteikt stingrus ierobežojumus valsts naudas aizplūšanai privātpersonām… Latvija ir iestigusi korupcijas dubļos, pati vairs nespēj attīrīties. Paldies ASV par palīdzību!

"Atcerieties šo laiku, kad pūcītes vēl bija, kad upēs vēl zivtiņas bija, kad bitītes vēl medu nesa, kad mīlestība vēl bija, kad mēs vēl dzīvojām! Atcerieties! Tas nebūs vairs nekad..."

Saudzējiet viens otru un šo laiku! Tas nebūs vairs nekad . . . Bet mēs varētu vēl ko glābt !

( Pēteris Lazda, Latvijas parlamenta deputāts, disidents, kas upurēja sevi cīņā pret komunistu diktatūras režīmu par brīvu demokrātisku un taisnīgu Latviju, par cilvēku labklājību )

Levits: Pēc sankcijām ir skaidrs, ka mums trūkst politiskās gribas sakārtot savu valsti

 

No TVNET

1

  • Pēteris Lazda 2019.g.19.dec. 21:00

Ziņot

Atklāta vēstule Egilam Levitam, Jānim Bordānam…, OFAC

Tiesu sistēma Bičkoviča un Kalnmeiera vadībā ir netaisnīga, neobjektīva un korumpēta, tā ir partokrātijas interesēs pārpludināta ar milzumdaudz likumiem, kas cits citu dublē, aizvieto un pārklājas, radot tiesnešiem iespēju padarīt jebkuru nolēmumu par likumīgu, resp. balstītu uz to likumu, kurš no līdzīgajiem likumiem vislabāk atbilst lēmēju interesēm. Turklāt tiesu nolēmumi tiek balstīti uz komentāriem, uz rakstiem žurnālos, uz partokrātijas politiskiem lēmumiem, uz t.s. judikatūru, uz tiesību doktrīnām, uz tiesu praksi... Te vēl pieskaitāma tiesnešu savstarpēja solidaritāte jeb sadraudzība sevi aizstāvēt, nesodāmība, drošība amatā „uz mūžu”. Tas viss Latvijā ir radījis to, ko tauta sauc par korupciju un tiesnešu patvaļu. Latvija ir beztiesiska valsts, tiek rupji pārkāpta pat Satversme ar partokrātiju, ar tikai partiju koalīciju padomēm, ar valsts kapitālsabiedrību izplūdušo regulējumu, kas atļauj privātpersonām un partiju pīlāriem iedzīvoties bagātībā uz valsts naudas rēķina. Latvijas valsts vadītāji bija un ir ieinteresēti nenoteikt stingrus ierobežojumus valsts naudas aizplūšanai privātpersonām… Latvija ir iestigusi korupcijas dubļos, pati vairs nespēj attīrīties. Partokrātija un valsts ierēdņi ir bastions, kas nocietināts tā, lai to nevarētu sagraut ne Zatlers, ne Bordāns, ne Strīķe, ne Jurašs, ne tauta… Vispirmais darāmais ir sasaukt Otro Satversmes sapulci, lai tā 1) noteiktu, ka tikai pēc 3 gadu pārbaudes laika tiesneši pilnvarojami darbam „uz mūžu” , 2) sakārtotu visus likumus, 3) likvidētu partokrātiju, 4) pašreizējos tiesu varas vadītājus aizstātu ar godprātīgiem juristiem, 5) nomainītu masu informācijas līdzekļu vadītājus… Kas cits to darīs?Tak jau  ne Kūtra tipa cilvēki! (Kūtris kā ST vadītājs septiņas reizes atteicās pieņemt konstitucionālo sūdzību par partokrātijas neatbilstību Satversmei...) To nedarīs arī pie varas bijušie un esošie partiju bosi… Paldies ASV par palīdzību!

Avots: https://www.tvnet.lv/6853824/levits-pec-sankcijam-ir-skaidrs-ka-mums-trukst-politiskas-gribas-sakartot-savu-valsti

 

 

 

Skatījumu skaits: 322 | Pievienoja: petla | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: