Blogs


00:42
Latvijas pašaizsardzības nolūkā grozīt krimināllikumu!
 
KL 78.panta esošā dispozīcija ir gaužām kusla, lai neteiktu juridiski muļķīga, un tai vajadzētu būt kā minimums šādai:

"Par publisku rīcību ( izteikšanos, publikācijām, pasākumiem...) ar nicīgi šovinistisku un/vai ar citādu sabiedrībai kaitīgu saturu un sekām neatkarīgi no šādas rīcības ģenēzes un mērķiem, ja šāda rīcība vērsta pret citas nācijas, etnosa vai rases cilvēkiem, nerēķinoties ar viņu likumīgām, taisnīgām un morāli ētiskām tiesībām, soda utt...”

Kamēr vien pastāvēs esošais tizlais 78.pants, nenovēršami un tūlīt nesodāmi turpināsies tas, kas jau ir noticis un notiek. Lieki te būtu skaidrot, KAS.

Šis teksts 28.02.2012. ir nosūtīts Saeimai ar lūgumu to nodot Juridiskajai komisijai.
Ilustrācija:
 
Priekš "viņiem" ir labvēlīgs likums, bet priekš manis manā Latvijā - nav!!! Lūk, cik '" viņi" tad nu var būt "lecīgi"!
 
- A kā tu pierādīsi, ka es APZINĀTI to visu daru, lai izraisītu starpnacionālo naidu un nesaticību?
- Rau, un kā tu pierādīsi, ka es gribu kaitēt valsts budžetam ar referendumu palīdzību? Mēs to darām, lai tiktu pievērsta uzmanība mūsu apspiešanai un diskriminēšanai!
- Bla, un kā tu pierādīsi, ka mūsu rīcība rada naidu un nesaticību? Kur ir kritēriji, ka naids jau ir radies, un sodīšanai likums vispār neprasa, lai naids un nesaticība jau būtu iestājušies...
- Mārrutku tev! Sodīt mūs var tikai tad, ja var pierādīt, ka mūsu rīcība VAR izraisīt naidu un nesaticību. Es vienmēr teikšu, ka man nekāda naida vai nesaticības ar tevi nav. Tā ir tava problēma ja tev ir naids pret mani, tev tāda slimīga sakāpināta nervu sistēma.
- Likumi un globālā nostāja ir mūsu pusē, jo mēs cīnāmies pret diskrimināciju, par vienlīdzīgām tiesībām. Zin`, ar tavām emocijām tu vari iet uz vienu vietu... Tu bez pamata "vel mucu" uz savu Drošības policiju – tā policija taču nedrīkst mūs apsūdzēt, tāds, paldies Dievam, ir likums...
 
Dialogs? Man priekšā ir krimināllikuma 78.pants, un man nav ko pretī teikt...( !!! ir TĀDS likums!)
Lūk, te tas ir!
 78.pants.
 Nacionālā, etniskā un rasu naida izraisīšana.
 (1) Par darbību, kas apzināti vērsta uz nacionālā, etniskā vai rasu naida vai nesaticības izraisīšanu, soda ar ... Skatīt no šī raksta sākuma:
 
 
Skatījumu skaits: 926 | Pievienoja: petla | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: