Blogs


19:12
LATVIJAS PAMATTAUTAS TIESĪBAS TIEK IGNORĒTAS
Politiķi un valsts ierēdņi, jums ir dota vara, bet jums nav dota tautas gudrība. Papildiniet savu gudrību ieklausoties, ko pamatoti saka un vēlas tauta, un rīkojieties savas tautas interesēs!
 
Pēteris no Sakas
18.02.2012 17:00  APOLLO
 
Žurnālisti, mācieties paši un izskaidrojiet varas subjektiem to, kas ir demokrātija un kas ir kritēriji demokrātijā nepieļaujamai rīcībai!  Latvijā varai ir jārīkojas pamatojoties uz demokrātijas principa - personas nedrīkst tiesības un brīvību izmantot pret sabiedrības drošību un interesēm, ko nosaka likumīgā valsts vadība. Tas nozīmē, ka gan valsts prezidents, gan Saeima, gan valdība, gan likumīgās drošības iestādes savu pilnvaru darbības laikā DRĪKST jebkurai personai vai personu kopai AIZLIEGT rīcību, kas pretēja sabiedrības drošībai, morālei un valdošajai ideoloģijai. Tā vien šķiet, ka Latvijas vadītāji un drošības dienesti TO NEZINA, jo citādi viņi izmantotu savas tiesības sabiedrības drošības un morāles interesēs. Ja tomēr zina, bet nerīkojas pret drošības, morāles un valdošās ideoloģijas apdraudētājiem, tad vienīgais izskaidrojums tādai gļēvai bezdarbībai ir amatpersonu BAILES no kaut kādu svešu spēku represijām kaut kad nākotnē... Tad nu ir tā, kā ir un būs tā, kā ir bijis un ir - muļļāšanās.
 
Kā rīkoties apstākļos, kad Latvijas pamattautas dzīves veids, pastāvēšana un attīstība tiek arvien vairāk apdraudēta? Latvijai nelojālie krievi masveidīgi kāpinās Latvijai naidīgu rīcību. Latvijas pamattauta ir kļuvusi par apdraudētu nāciju, kuras aizsardzībai ir steidzami nosakāmi pasākumi, kādus pieļauj starptautiskie tiesību akti attiecībā uz apdraudētas nācijas tiesībām saglabāt savu dzīves veidu un attīstību. Valsts vadībai vajadzētu neatliekami veikt dažus pārkārtojumus un izvērst noteiktu programmu.
 
Pirmkārt, uz valodas centra, varbūt arī uz pilsonības lietu dienesta un citu dienestu bāzes radīt Latvijas nacionālā monitoringa biroju, kura uzdevums būtu efektīgi un pamatoti atspēkot Latvijai naidīgo propagandu.
Otrkārt, vai nebūtu lietderīgi atgriezties pie Latvijas pilsonības likuma pamatprincipiem, kādi tie bija līdz Latvijas okupācijai, vienlaicīgi anulējot nepamatoti piešķirto Latvijas pilsonību tām personām, kuras to ieguvušas bez pietiekoša pamatojuma un kuras ir izrādījušas un izrāda sevišķi naidīgu attieksmi pret Latvijas pamattautu un/vai Latviju.
 
Treškārt, no jauna vajadzētu atsākt krievu emigrācijas programmu, kāda tā tika aizsākta pēc Latvijas atjaunošanas un, pamatojot ar nepieciešamību gādāt par drošību reģionā, sarūpēt līdzekļus no ES, ASV u.c. starptautiskiem subjektiem emigrantu kompensācijām... Tas viss tikai minimums.
 
Ārvalstu medijos dominē krievu žurnālistu viedoklis par referendumu
Komentāri (160) tvnet
 
Pēteris no Sakas
 
VALDĪBAI JAU SEN VAJADZĒJA IEDARBINĀT UN UZTURĒT DARBĪGU KONTRPROPOGANDAS DIENESTU. Kāpēc Ārlietu ministrija nenodarbojas ar Latvijas politikas efektīgu un pārliecinošu izskaidrošanu? Šo nepieciešamību izsaku jau kuro reiz. Nekādas pozitīvas reakcijas nebija un, šķiet,  nebūs, jo "mēs paši esam gudri, to jau visi zina, nav vajadzības skaidrot"... Stulbi, vai ne!?
Skatījumu skaits: 945 | Pievienoja: petla | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Agaph  
0
Lūdzu, neatstājiet mazos vobsonrdistus atkal kājiniekos no kalna līdz Ērgļiem kā pagājšgad!!!Cik tur bija km jāiet-10 vai vairāk .Sakopiet to ceļu, lai tie padomjlaiku autobusi varētu izbraukt pa slidenajiem posmiem Tad jau būs labi!!

Vārds *:
Email *:
Kods *: