Blogs


22:18
Latvija nevēlas eiro ieviešanu !!! Stop NAP !
 
NO TVNET
 
Kārlis Belzkoks 2012. g. 15. septembrī, 23:34
Saglabāt latu ! Bez lata latvieši būs eirovieši - vēl vairāk globalizēti. Izklīdīs pasaules zilajās tālēs. Bija iespēja vēl Latviju kā savu tautisku mājvietu saglābt un sakopt ar latu kā Latvijas pasi kabatā, bet ar eiro jau nu nekā. Vēl tālāk no Latvijas. Un kad ES sabruks, vai būs vairs iespēja latu atpakaļ ieviest bijušās Latvijas teritorijā... Ar eiro ieviešanu vēl straujāk turpināsies Latvijas piebeigšana... Kur lēmējiem saprāts? Kaut kur pa vējam jau ir un  būs vēl vairāk izkaisītas mūsu tautas vērtības, kaut kur pa pasauli klīst un klīdīs Latvijas bērni-sērdieņi bez tēvutēvu mājām... Baigi. Vai tādu latviešu tautas nākotni mēs gribam?! Latvija nevēlas eiro ieviešanu!!!
 
2012-09-14 22:34 LA
 
Kas hroniski kavē mūsu valsts attīstību? Tādai nodaļai ir jābūt "Nacionālās attīstības plānā". Kamēr tāda nodaļa nebūs nopietni konkretizēta un reāli īstenojama, nav un nebūs nekādas jēgas tukši fantazēt plāna sastādīšanas dēļ.
Tātad, kas kavē Latvijas sakopšanu?
Patriotisma trūkums, nacionālās kopdarbības un lepnuma trūkums par savu labu veikumu. Savas valsts pārskatāmības trūkums lielajā globalizācijā. Profesionālu valsts ierēdņu trūkums. Galvenais traucēklis - partejiskais vēlēšanu likums, kas nepieļauj balsošanu par personībām. Latvijas pašapgādes trūkums. Nesakārtotā likumu sistēma. Lēmēju nevēlēšanās sasaukt Satversmes otro sapulci likumu sakārtošanai. Apzināta ražošanas bremzēšana...  
Skatījumu skaits: 851 | Pievienoja: petla | Reitings: 4.5/2
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: