Blogs


23:52
LABĀS IDEJAS VARAS PERSONĀŽAM! LAI PROTAS TAUTAS LABĀ!
 
Vienmēr vajag vismaz mēģināt varas personāžam ko labu ieteikt, lai visiem mums par labu nāk.
 
Nu tad, lūk, ideja! Zinām, ka pie varas esošie ļoti maz lasa to, kas ļoti labi ierakstīts komentāros un citur. Bet, vai kā vajadzētu, lai viņi zinātu un nedomātu sevi tik dikti lielus esam!
 
IR VAJADZĪGA KĀDA KĀRTĪGA INTERNETA VIETNE, kurai kārtīgs un zinošs mūsu pašu Tēvzemītes ganiņš atlasītu un ievietotu TIKAI VIEN SAPRĀTĪGOS KOMENTĀRUS, NODERĪGUS VARAS REALIZĒŠANAI, KĀ JAU TEICU, MŪSU PAŠU VISU LABĀ. UN DARĪTU ŠO MĀJAS LAPU ZINĀMU CAUR SLUDINĀŠANU SAEIMAS DEPUTĀTIEM, MINISTRIEM, VISPĀR VARAS PERSONĀŽAM.
 
Tā varētu būt kas līdzīgs www.sandraveinberga.lv,bet tad nu vajadzētu lapas administratoram būt skarbam selekcionāram – atlasīt internetā jau publicētas lieliskās idejas un pieļaut arī iekomentēt tikai mūsu tautai vajadzīgas un varas realizējamas idejas šajā lapā, ne tā kā manabalss.lv, kas visvajadzīgākās idejas noslāpē, piemēram , noslāpēja ideju vākt parakstus pret partokrātiju (par jaunu vēlēšanu likumu saskanīgu ar Satversmi, lai pie varas nāktu neatkarīgi saprātīgi Cilvēki no 100 apgabaliem, zinoši, atbildīgi un patriotiski...). Kur tādu administratoru rast? Varbūt pati cienījamā Sandra varētu noderīgo informāciju virzīt uz varas personāža apziņu ar vienkāršu savas autoritātes paziņojumu, ka turpmāk tā būs. Lai zina varas personāžs tautas gudrību, kas būtu viņu pienākumos ievedama dzīvē ar likumu sakārtošanu, lai labi ir ne tikai viņiem pašiem, bet visai mūsu tautai. Kā Zviedrijā "lietas" tiek kārtotas. Tāds pieredzes apmaiņas tiltiņš mums būtu starp Latviju un Zviedriju. Tas tā, starp citu. Saprātīgo komentāru autori paši varētu sūtīt "pa tiešo" uz šādu specializēto lapu idejas kā starpniekam, kas apkopoto saprātību tālāk dod varas subjektiem.
Savā laikā pie Ministru kabineta bija izveidots Informācijas analīzes birojs. Laba ideja bija, bet nebija saprātīgi ne Panteļējevs, ne kabinetā sēdošie augstprāši...
Lai top tautas gudrību hrestomātija! Protams, ne nu taps, ne nu būs. Nav mums Tēvzemītes ganiņu, Tālavas taurētāju... Taču esmu teicis...
Skatījumu skaits: 918 | Pievienoja: petla | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: