Blogs


00:10
KAS SAMAZINĀS IEDZĪVOTĀJU SKAITU UZ ZEMES

Notikumu džungļos, sakarību konstantēs meklējam izpratni par mūsu pašu apkārtnes esamību – kas un kā, kāpēc un kad…?  Zemes dzīvības sistēmas Radītājam-Dabai starojumi un ķīmija, konkrēti G5 un grafēns, šobrīd veido galveno fronti  ļaužu skaita samazināšanai. Tas process jau notiek. Kā rezerves variants tam pašam nolūkam kalpo ļaudīm pašiem iekodētā karošana gan savstarpēja, gan starpvalstu. Šis process arī „iet vaļā” un  nedomā beigties.  

Var secināt, ka trešais pasaules karš ar atomieročiem izpaliks, jo atomieroču globālā radiācija varētu sagraut Zemes dzīvības sistēmu, bet tas nebūtu Radītāja-Dabas interesēs – izpostīt mērķtiecīgi labi radīto  garu pāraudzināšanas skolu, kur grūtībās  nākt pie atziņas, ka jādzīvo  labestīgi saskaņā ar sirdsapziņu. Tad nu paliek sagraut ļaužu veselību -  izdzīvos, kas pielāgosies, bet dzīvotāju kopskaits samazināsies. Vai tas tā? Jāvēro statistika – īpaši no akūtā starojuma sindroma mirušo kopskaits pasaulē pa gadiem no 2018.gada.

Var teikt, ka kovida pandēmija neskaitās, jo tās slimības jau ir sekas no starojumu radītiem iekaisumiem.  Galvenais pierādījums tam var būt tas, ka neesot  identificēts neviens dzīvs, aktīvs  covid-19 vīruss. Ir gūzma pētnieku , kas to kā zinātnieki pierāda, piemēram:

 https://www.kla.tv/23325?fbclid=IwAR0LOOPgsfOtvIiRaS99VMtd3tuLDBZrC3m4Iz1g0wGhYVumH3pI_9dN3n8

                                                                                                                        Raksts ar atsaucēm uz dokumentiem: Kāds sakars ir grafēna oksīdam un nanotehnoloģijām vakcīnu sastāvā ar 5G? – intervija ar biostatistiķi Rikardo Delgado Martinu (Ricardo Delgado Martin)”

 

Skatījumu skaits: 66 | Pievienoja: ForcePL | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Peteris  
0
Reklāmas un dzēsumi šeit ir ne manas vainas dēļ. Saite uz atsauci:

https://www.kla.tv/23325?fbclid=IwAR2rJKXMr5WE2fm2qTp8p7gIihm-kxo054qSAxwBdfknKbEhccy6ks7myXc

Vārds *:
Email *:
Kods *: