Blogs


00:05
Kas aizstāvēs Latviju nākotnē? Kas celsies to sargāt?
22.11.2012 Pensionārs Elmārs Alfrēds Reteris Liepājā
Latvijas Avīzē lūdza
"... atsaukties naudīgos Latvijas iedzīvotājus ziedot Latvijas brīvības cīnītāju memoriālam vajadzīgo summu.” ( Raksta nosaukums "Sevišķi aicinu miljonārus”

Kārlis Belzkoks ( Latvijas Avīzē )
2012-11-22
Miljonāri un naudīgie! Mēs, Latvijas brīvības cīnītāji, esam devuši jums iespēju šodien būt bagātiem, paši palikdami nabagi sabojātās veselības un zaudēto iespēju dēļ. Mums ir morāls pamats jums lūgt, un jums ir iespēja dot kaut vai memoriālam, kas apliecinātu paaudzēm to , ka ir bijuši un arī nākotnē būs Cilvēki, kas aizstāvēs Latviju.
Valsts vadītāji un Latvijas likteņa lēmēji, uz jūsu nepateicību raugās memoriāla tukša vieta un brīvības cīnītāju pazemojums! Jā, mēs necīnījāmies, lai pateicību saņemtu. Mēs cīnījāmies par Latviju, par mūsu tautas labklājību. Arī šo lūgumu teikdami ziedot piemineklim, mēs domājam par Patriotiem, lai viņi būtu, jo, kas celsies Latviju sargāt, ja sajutīs aiz muguras tukšumu un vienaldzību...

Vēl LA bija raksts « Sāks diskusiju par kara veterānu likumu"

22.11.2012
ĢIRTS ZVIRBULIS
Komentārs: 2012-11-22 21:49 LA
Vai Latvija ir tik bagāta, ka var maksāt kara upuriem kompensācijas Krievijas vietā?! Un vai Latvija ir tik nabadzīga, ka nevar nedaudzajiem Latvijas brīvības cīnītājiem ( Nacionālās pretošanās kustības dalībniekiem..) nodrošināt pienācīgu kompensāciju par uzupurēšanos Latvijas labā un to labā, kuri šodien ir valsts pārvaldē?!!

Administrators: Problēma kārtējo reizi ir aktualizēta. Atsaucības no valsts vadības puses pagaidām nav.
Skatījumu skaits: 873 | Pievienoja: ForcePL | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: