Blogs


20:59
IMIGRANTI. BĒGĻI. TERORISTI. Pieņemiet to vai brauciet prom!

Pieņemiet to, vai brauciet prom! 

 

Kevins Rads, Austrālijas premjerministrs.

Imigrantiem, nevis austrāliešiem ir jāpielāgojas! Pieņemiet to, vai brauciet prom! Esam noguruši no tautas satraukuma, vai nav aizvainota kāda persona vai kultūra. Mēs runājam angliski, nevis arābu, ķīniešu, krievu vai kādā citā valodā. Izejot no tā, ja vēlaties kļūt par daļu no mūsu sabiedrības - mācieties valodu...

Lielākā daļa austrāliešu, kuri izveidojuši šo valsti tic Dievam. Ja mūsu Dievs jūs aizvaino, tad es jums piedāvāju meklēt citā pasaules daļā savu valsti. Dievs ir daļa no mūsu kultūras. Mēs pieņemam jūsu ticību bez jautājumiem. Vienīgais ko mēs prasām – pieņemiet mūsu un dzīvojiet mierā un saticībā. Šī ir MŪSU valsts, MŪSU kultūra un MŪSU dzīves stils, un mēs jums dodam iespēju priecāties kopā. Ja jūs vaimanājat un žēlojaties par MŪSU Karogu, Zvērestu, reliģiskajām vērtībām, es vēlētos jūs iedvesmot izmantot vēl vienu Lielu Austrālijas Brīvību – IESPĒJU PAMEST VALSTI!  Ja esat šeit nelaimīgi – BRAUCIET PROM! Mēs jums nelikām šurp braukt! Tā kā, pieņemiet valsti, kuru esat izvēlējušies, tādu, kāda tā ir.

Šādi izteicieni nav nekas jauns, tomēr tieši šobrīd franču prese atzina par lietderīgu tos citēt ar piezīmi, ka, lūk, šāds premjerministrs nebūtu par ļaunu arī pašā Francijā.

Nenoliedzami arī Latvijā būtu nepieciešams šāds premjerministrs, kas primāri aizstāvētu un aizsargātu Latvijas pamatnācijas intereses, nevis slēgtu savienību ar islāma piekritējiem! Arī Latvijā valsts valoda ir latviešu, kura diemžēl aizvien retāk skan sabiedriskajā telpā.

( Pēc materiāliem no :  http://spektrs.com/zurnals/australijas-premjers-nosoda-islamu-valsti-un-iestajas-par-pamatnacijas-valodu-un-kristigajam-vertibam/ )

Skatījumu skaits: 804 | Pievienoja: petla | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: