Blogs


23:23
Ieklausieties! Ir vērts. Juris Rubenis...

Ar saprātu pret muļķību un neprātu! Par labestību! 

Atveriet šo saiti un ieklausieties:

http://lr1.lsm.lv/lv/raksts/svetrits/svetrits.-studija-macitajs-juris-rubenis.a74798/    

Jāņa komentārs LSM.LV

"Jānis 13. novembris, 10:49

Ļoti patiesa , gribas teikt, pravietiska uzruna. Būtu labi, ja šādu Svētrītu noklausītos liela daļa politiķu, var būt kādā no viņiem pamostos sirdsapziņa, kas ļautu saprast kādas noskaņas valda tautā. Vai tiešām politiķi nesaprot, ka teātra spēlēšana un valsts vadīšanas imitācija novedīs pie neatkarības zaudēšanas, vispirms pilnībā zaudējot varu."

Cēloņi un sekas. Neatkarības zaudēšana tik tiešām var nākt caur politiķu muļķību, varaskāri, godkārību, augstprātību, caur dienesta stāvokļa izmantošanu personīgo interešu apmierināšanai, caur vienaldzību par mūsu tautas likteni. Ar valsts vadīšanas imitāciju politiķiem pietiek, lai noturētos pie varas, bet ne tautai. Tautas liela daļa eksistē nabadzībā, uzņēmīgākie cilvēki spiesti aizbraukt no Latvijas. Valsts vara pieder partokrātijai, vēlēšanu likums neatļauj pie varas nākt saprātīgiem patriotiem...

 

Skatījumu skaits: 878 | Pievienoja: petla | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 2
1 Pēteris  
0
Komentāri atvērtajā lapā.

2 Pēteris  
0
Piemēram komentējis Jānis 13.11.2016., citēju:
"Ļoti patiesa , gribas teikt, pravietiska uzruna. Būtu labi, ja šādu Svētrītu noklausītos liela daļa politiķu, var būt kādā no viņiem pamostos sirdsapziņa, kas ļautu saprast kādas noskaņas valda tautā. Vai tiešām politiķi nesaprot, ka teātra spēlēšana un valsts vadīšanas imitācija novedīs pie neatkarības zaudēšanas, vispirms pilnībā zaudējot varu."

Vārds *:
Email *:
Kods *: