Blogs


20:54
Egilu Levitu par Latvijas valsts prezidentu!

 Lūdzu  katru , kurš vēlas sev sakārtotu Latviju, izlasiet internetā par Egila Levita personību, nopelniem, spējām... Pieprasiet partijniekiem izvirzīt un nobalsot par Egilu Levitu !!!

Informācijai atveriet eiropaskustiba4.101.lv/portfolio/egils-levits-eiropas-savienibas-tiesas-tiesnesis-2/

 vai jebkuru citu informāciju Google meklētājā ar atslēgas vārdu Egils Levits . . .

 Latvijā jāsakārto likumi, jāpanāk, lai Latvija ir tiesiska valsts. Tikai tad radīsies iespēja labklājībai. Latvijā to var izdarīt tikai tāda mēroga jurists, kāds ir Levits. Protams, arī viņš nav bez grēka -  nav saskatījis partokrātijas postu mūsu tautai, ar preambulu nav centies iebilst pret partejisko varu, nav prasījis vajadzību atjaunot patiesu demokrātiju, būdams Tieslietu ministrs, nerosināja likumu par  tiesnešu deleģēšanu darbam tikai uz pārbaudes laiku, lai atrastu un paturētu darbā tikai godīgos un talantīgos, tā nostiprinot tiesiskumu, bet  nevis nostiprināt tiesnešus amatā uzreiz "uz mūžu"... Tāpat viņš raksturā ir augstprātīgs un nevēlas sniegt īsu konsultāciju pat Latvijas brīvības cīnītājam - Nacionālās pretošanās kustības dalībniekam Pēterim Lazdam. Tas varētu nozīmēt arī to, ka viņš nav patiess patriots, un tas jau ir bīstami Latvijai, ja viņš būtu valsts prezidents. 

Papildināts 2020.gada 25.novembrī:

Tas,  ko es paredzēju, ka Levits neciena brīvības cīnītājus, ir pierādījies.  Viņš un viņa izraudzītais ordeņu kapituls Ēlertes vadībā noraidīja priekšlikumu apbalvot disidentu - Nacionālās pretošanās kustības dalībnieku Pēteri Lazdu ar Viestura ordeni par viņa aktīvu reālu cīņu pret komunistu totalitāro režīmu. Tas ir apdraudējums mūsu valsts drošībai, jo būtiski mazināsies iespējamo brīvības cīnītāju patriotisms tāpēc, ka daudzi no viņiem redzēs, ka valstij nav vajadzīgi patrioti, vēl jo vairāk tāpēc, ka valsts nenosoda psihiatru ( Apsīte ..) uzskatu, ka pret režīmu cīnās tikai garīgi slimie...

Skatījumu skaits: 749 | Pievienoja: petla | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: