Blogs


17:09
COVID-19 NAV V'ĪRUSU IZRAISĪTA SLIMĪBA, BET LABORATORIJĀ MODIFICĒTA ALERĢIJA. PIRMPUBLIKĀCIJA.

 

CITS REDZĒJUMS PAR NEZINĀMĀ KLĀTBŪTNI UN SEKĀM
Ja tiešām ir patiesība, ka pat elektroniskajā mikroskopā nevar fiksēt dzīvus koronvīrusus, bet to izskats tiek ilustrēts krāsaini jūras mīnas izskatā, tas liek domāt un bažīties par nezināmā klātbūtni un sekām. Varbūt par šo „vīrusu” klātbūtni var liecināt tikai saslimušā organisma attiecīgas izmaiņas, ko konstatē ar testiem. Tas vedina uz pārdomām.
Var pieņemt, ka koronvīrusi ir tikai nosacīti nosaukti par dzīvām sīkbūtnēm, bet patiesībā tie var būt objektīvi apstākļi vai to sakritība kā cēloņi coron-19 slimībai, kas cilvēkiem izraisa noteiktus šīs slimības simptomus . Šādi apstākļi vai to sakritība kā jauns uzskats par „koronvīrusu” varētu pastāvēt līdzīgi, kā pastāv uzskati par elektrību, magnētismu, gravitāciju…, ko mēs neredzam un ko zinātnieki nevar izskaidrot, bet kas reāli pastāv. Arī ne no dzīviem vīrusiem, bet no apstākļu sakarībām varbūt var rasties coron-19 slimība un ne tikai šī slimība. Magnētiskās vētras, Mēness „fāzes”, atmosfēras spiediens, tehnoloģiskie starojumi… katrs atsevišķi vai sakritībā var ietekmēt veselību līdz pat slimībai.
Pētnieki un zinātnieki-eksperti var maldīties uzskatot, ka Covid-19 slimība ir dzīvo vīrusu darbības sekas, ka šie vīrusi izplatās, vairojas kā sīkbūtnes, ka jālieto maskas to nofiltrēšanai, bet faktiski Coron-19 slimības cēloņi var būt to fizisko un garīgo apstākļu sakritības sekas, ko Daba, Radītājs, Dievs, Augstākais Saprāts jau paredzējis tam gadījumam, ja attiecīgie apstākļi sakrīt vienlaikus un vienuviet. Kas par to var liecināt? Piemēram, elektrība. Ja sakrīt kopā, piemēram, cinks+varš+sērskābe, rodas elektrība, ko arī var testēt ( 1,5 Volti ) un izmantot, nezinot un nesaprotot, kas ir pati elektrība. Ja sakrīt kopā noteiktās proporcijās , piemēram, kustība, starojumi, temperatūra, mitrums, tad zibeņo un nodārd pērkons. Tāpat tas ir attiecībā uz ārstniecības augiem. Piemēram, ir t.s. akmens recepte, kas iekalta akmenī kā praktiski atrasta gudrība veselībai kombinācijā bērza pumpuri, kumelītes. dzeltenā kaķpēdiņa un asinszāle attiecībā 1:1:1:1. Vērā ņemams arī tas, ka slimības rodas ne tikai no sīkbūtnēm. Cilvēku slimu padara indes, sintētika, noteikti kaitīgi apstākļi un pat nekaitīgu vielu sakritība…
Te tad nu jāsāk domāt, ka arī covid-19 slimību var izsaukt noteiktu apstākļu sakritība, piemēram, kādu starojumu , ķīmisku vielu, piesārņojumu, magnētisko vētru… sakritība. Savukārt saslimušais organisms varbūt var sintezēt un izplatīt substances, kas citam organismam izsauc līdzīgus simptomus. Šādu apstākļu sakritība varbūt var padarīt slimu arī cilvēku, kurš nav kontaktējies ar slimo. Tas netiek pienācīgi ņemts vērā un pētīts. Ir zināms, ka, piemēram, stiprās indes niecīgs pieskāriens var beigties ar traģēdiju. Kaut kas līdzīgs nav izslēgts ar koronvīrusu – substances, ko slimais organisms izdala, var būt ne vīrusi, bet indes tipa matērija. Tā var domāt, kamēr vīruss kā dzīvs organisms nav fiksēts.
Šeit teiktais neizslēdz sīkbūtņu vai parazītu izsauktās kaites. Par to nav šaubu. Bažas ir par to, ka 1) cilvēki paši sagandē vidi un tādējādi apdraud pat Zemes dzīvības sistēmas pastāvēšanu ar superaugsto tehnoloģiju, ķīmiju, fizisko un garīgo norišu eksperimentiem, necenšoties vispusīgi pētīt un novērst viņu pašu sastrādātos un objektīvos kaitīgos apstākļus; 2) gandrīz vai visi spēki tiek virzīti uz vīrusu izplatīšanās ierobežošanu gan ar maskām, gan ar vakcīnām, bet maz - saslimušo ārstēšanai…
Ja trešās puses faktu pārbaudītājiem ir minēto vīrusu attēli un pierādījumi par šādu attēlu identitāti, tad tas neizslēdz šeit minēto citu apstākļu lomu saslimšanā, un šis ieraksts nav dzēšams. 

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=3653526424933381&set=a.2254268368192534

02.11.2023. PAPILDINĀTS FACEBOOK - Ā  PUBLICĒTAIS :

Vēl cits redzējums saistībā ar šo redzējumu: covid-19 sērga nav vīrusu izsaukta slimība, bet tā var būt modernizētas alerģijas sekas, proti, pie tās nonākts laboratorijās, kur meklēta iespēja alerģiju izvērst par smagu slimību ar letālu iznākumu. Ir atrasta un modificēta parasta alerģiska organisma izmaiņu paša organisma izdalīta substance, kas pēc modificēšanas var "pielipt" citam organismam,  inficēt to līdzīgi kā inde "novičok" -  no pieskāriena vien.  Dabiski alerģijai nav tādu traģēdiju izraisoša cēloņa, bet ir ticami, ka to cēloni-substanci var sintezēt. Un tad ir tas, ko nevar ar maskām un dezinfekciju izslēgt.  Tad visi līdzšinējie līdzekļi covid-19 vīrusa ierobežošanai ir bijusi iešana nepareizā virzienā. Tad nevar runāt arī par vīrusu dīvaino mutāciju, bet gan par šīs substances iedarbības pakāpi uz indivīdiem.

 

 

Skatījumu skaits: 35 | Pievienoja: ForcePL | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: