Blogs


22:39
BALSOT PAR ? DAŽI KOMENTĀRI NO PORTĀLIEM
 
 
Pēteris no Sakas 24.08.2011 23:25 KAS jauns
 Satversme nenosaka nominēt Ministru prezidentu no partijas. Valsts prezidents pēc saviem ieskatiem var nosaukt jebkuru personu , kas VISLABĀK atbilst šim amatam. Savukārt Ministru prezidents sastāda valdību ne jau no Saeimā ievēlētiem un partijniekiem vien. Tāda Līdzšinējā neveiksmīgā prakse nav tautai nākusi par labu. Tātad tagad ir tā reize, Bērziņa kungs, kad pašam izraudzīties Ministru prezidenta kandidātu no profesionāliem un tautas cienītiem pilsoņiem un drosmīgi to nominēt. Tauta gaida. Tas, protams, būs furors, bet, Bērziņa kungs, Jūs taču zvērējāt stingri ievērot Satversmi. Tātad. Jāprotas būt godīgam. Gan Jūs, gan es, gan saprātīgie cilvēki... - mēs skaidri zinām, ka ir labāki Ministru prezidenta kandidāti par jau nosauktajiem.
 
Komentāri: 'GfK' pētījums: SC iegūtu 38 vietas Saeimā; 'Vienotība' - 20 DELFI
Pēteris no Sakas, 02.09.2011 22:08
 Visas labās cerības mūsu tautai tagad balstās uz šiem 650 518 pilsoņiem -10.Saeimas atlaidējiem. Viņi zinās NEBALSOT par to partiju sarakstiem, kuros ierakstīti pie varas bijušie un opozīcijā bijušie, ja šie bijušie nav pienācīgi cīnījušies par Latvijas labklājību. Tāpat vismaz pusmiljons pilsoņu zinās NEBALSOT par tiem, kuri arī 11.Saeimā solās sadarboties ar okupācijas noliedzējiem. Tāda nebalsošana var būt vienīgā izeja no 20 gadus ilguša Latvijas posta turpināšanas. Īsi un bez liekvārdības. Balsotāju citāda rīcība būs balsošana par mūsu tautas posta turpināšanu.
 
Policija izmet nekārtību cēlāju LTV tiešraides reklāmas pauzes laikā
Raksts Komentāri (337) Kārlis Cibriķis 
 Žurnālisti un vispār publicisti nedrīkst subjektīvi izcelt kādu sarakstu, nedrīkst aicināt uz runāšanu tikai t.s. populārās partijas. Tā rīkoties ir nedemokrātiski, jo tieši publicisti padara kādu partiju populāru. Tas ir nenoliedzami!!! Bravo cilvēkam, kas mēģināja kaut jel kādā veidā protestēt pret kliedzošo netaisnību! Iesaku par spīti "mēdijiem" balsot par nepopulārajām partijām!
 
Zatlers ignorē reitingu kritumu un cer uzvarēt vēlēšanās
Raksts Komentāri (147) 
 Pēteris no Sakas 
 Esmu bijušais parlamentārietis. Zinu politikas tirgu un virtuvi. Teikšu par t.s. aptaujām un reitingiem. Es neticu "aptauju" rezultātiem kaut vai divu apstākļu dēļ. Pirmais: aptaujas norise nav pārbaudāma, "faktu" teicējs var devīgākai partijai "uzpūst" to augstāko punktu skaitu. Otrais: aptaujātais cilvēciņš parasti nesaka patiesību, viņš, lai neizrādītos muļķis, protams, teiksies balsot par augstākā reitinga partiju, ja kas, sak`, es jau tā kā tie citi... Reitingošana ir bizness. NAV SAPRĀTĪGI TICĒT REITINGIEM. Zinu pat faktus, ka tāpat partijas "pērk" slavināšanu no publicistiem. Ietekmīgs žurnālis var pat nelieti "iztaisīt" par populāru un ievēlamu. Elementāri. Diemžēl, tieši tie godīgākie paliek ēnā un tiek uzskatīti par nepopulāriem un viņu partijas par sīkām partijām. Tāpēc NAV SAPRĀTĪGI TICĒT SLAVINOŠIEM RAKSTIEM UN TIRGUS RUNĀM. SAPRĀTĪGI IR PAŠIEM VĒRTĒT UN BALSOT PĒC SIRDSAPZIŅAS PAR KLUSAJIEM DARBA DARĪTĀJIEM, cik nu vien tas iespējams šajā nedemokrātiskajā partiju sistēmā.
Es, piemēram, nebalsošu ne par vienu, kas bijis pie varas vai opozīcijā, bet nav pat mēģinājis aktīvi uzstāties pret partokrātiju, pret ražošanas līdzekļu un ražošanas spēku likvidēšanu Latvijā, nav cīnījies par mūsu Tēvzemes pašapgādi.
 
Partija» ir neitrāls vārds

07.09.2011 Aivars Eipurs 

LA

Pēteris no Sakas 2011-09-07 20:22
 
Jēdziens "partija" NAV neitrāls vārds! Ar vārdu "partija" mums bezpartejiskajiem saistās posts un viss nelāgais. Atcerieties vēsturi! Bet Latvijā uzplaukums bija tikai bezpartiju laikā - K.Ulmaņa vadībā pēc partiju padzīšanas un cerību laikā, atjaunojot Latvijas valsti - pāris Atmodas gados. Un atkal nāca partijas un partokrātija. Redzam, kas ir noticis... Saprātīgi būtu balsot par sarakstu, kas cer ieviest demokrātiju partokrātijas vietā.




Skatījumu skaits: 893 | Pievienoja: petla | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: