Blogs


22:50
ASORTI PAR AKTUĀLO, KOMENTĀRI

 

* Latvijā ir nostiprināta tāda nekārtība – klerki neapgrūtina priekšniecību ar liekiem ( viņu skatījumā ) signāliem, noklusē, atrakstās paši, un tādi viņi patīk arī Levitam, piemēram, Teikmanis Levita vietā atrakstījās man pat par valsts drošības apdraudējumu, ko izlemt varēja tikai Valsts prezidents. Nav brīnums, ka priekšnieki kaut ko nezina, bet ko viņiem vajadzēja zināt, lai politiski pareizi reaģētu.

 https://neatkariga.nra.lv/komentari/maris-krautmanis-3/413337-levitam-likums-stukanam-cietums-rukam-digitala-spradze/komentari

* Jau gadus agrāk esmu publicējis brīdinājumu, ka ar starptautisku vienošanos jāaptur augstas tehnoloģijas mums draudoša mākslīgā intelekta radīšana, jo agrāk vai vēlāk MI tiks radīts un „nepaspēsim no tā tālu aizbēgt” – mākslīgais intelekts tāpat agrāk vai vēlāk nonāks ļaundaru rokās, nu un tālākais – la finita comedia! Bet par spīti saprātam MI radīšana ir ieguvusi force majeure statusu. Progress progresē un MI radīšanas eskalācija šķiet neapturama. Nu tad reiz būs pamats tērpties baltos palagos un stāties uz tilta.

   *Arī es - cīnītājs par Latvijas brīvību pret komunistu totalitāro režīmu, 1970.-1980.g. disidents,  neesmu no Latvijas valsts saņēmis nekādu valsts apbalvojumu, man nav noņemta diagnoze, jo es, lūk, esmu toreiz notiesāts un ieslodzīts ar padomju tiesas nolēmumu, tātad pamatoti un taisnīgi,  būtībā  neesmu reabilitējams. Turpretī ar ISHR Štarnbergas psihiatru konsīlija atzinumu esmu atzīts par garīgi pilnīgi veselu. Levitam adresētā vēstulē 2021.gada augustā lūdzu ierosināt likuma Par Latvijas un PSRS psihiatriskajās ārstniecības iestādēs laika posmā no 1940.gada 17.jūnija līdz 1991.gada 21.augustam nepamatoti ievietotajām personām  grozījumu – izslēgt vārdus „bez tiesas nolēmuma”. Veltīgi. Atrakstījās. Vai taisnīgumu var gaidīt no varas ļaudīm, kas nopietni tic okupācijas režīma tiesas taisnīgumam?! No Judina, no Mūrnieces, no Dzintara, no Levita, no prokuratūras, no Saeimas…, kas pat tādu absurdu – ticēšanu okupācijas režīma tiesas taisnīgumam - vēl joprojām uztur spēkā un oficiāli atzīst par taisnīgu esam!

*  Ir jau, vienkārši sakot, atombumbas, kas jau  pilnībā var iznīcināt Zemes dzīvības sistēmu. Vēl kādam vajag  mākslīgo intelektu, kas ļaundaru rokās paveiks to pašu. Arī vēl nepietiek! Vēl kam tur vajag hadronu ( sīkdaļiņu ) kolaideru ( sadursmju ) superpaātrinātāju.  Lai būtu garantija, ka cilvēce tiks iznīcināta. Dievs cilvēci  radīja, labu gribēdams , ļaunais spēks to iznīcinās ar grupas tehnoloģiski apmāto ļautiņu rokām. Viens cilvēks – ANO ģenerālsekretārs Antoniu Gutērrešs  šo postu varētu novērst, ja viņš organizētu visas šīs mums visiem draudošās superaugstās tehnoloģijas eskalācijas tūlītēju ierobežošanu vai pat aizliegšanu. Bet pat nemēģinās. Tāpat kā viens Putins varētu izbeigt karu, bet…  https://www.youtube.com/watch?v=NpI27vVfZaA   

Būtu vēl un vēl, bet - varbūt citreiz.

 

 

Skatījumu skaits: 66 | Pievienoja: ForcePL | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: