Blogs


16:59
PUSMILJONS NEBALSOS PAR JAU BIJUŠAJIEM

Autora piezīme pēc mēneša - 21.septembrī:

Ļaudis tomēr iebalsoja Saeimā vairākumu (!) no bijušajiem. Nesaprata, iedomājās sevi gudrākus esam... Nu ko? Muļļāsimies atkal pa partiju tirgu, joprojām nebūs tautas varas, nebūs labklājības, kāda tā varēja būt mums visiem..
 
Tālāk te teksts, kāds tas bija 21.augustā: 
 
Visas labās cerības mūsu tautai tagad balstās uz šiem 650 518 pilsoņiem -10.Saeimas atlaidējiem. Viņi zinās NEBALSOT par to partiju sarakstiem, kuros ierakstīti pie varas bijušie un opozīcijā bijušie, ja šie  bijušie nav pienācīgi cīnījušies par Latvijas labklājību. Tāpat vismaz pusmiljons pilsoņu zinās NEBALSOT  par tiem, kuri arī 11.Saeimā solās sadarboties ar okupācijas noliedzējiem. Tāda nebalsošana var būt vienīgā izeja no 20 gadus ilguša Latvijas posta turpināšanas. Īsi un bez liekvārdības.  Balsotāju citāda rīcība būs balsošana par mūsu tautas posta turpināšanu.
 
 650 518 pilsoņi-Saeimas atlaidēji, cerams,  NEBALSOS par pie varas bijušajiem, ja jau bija saprātīgi,  padzenot no varas nederīgu Saeimu. Diemžēl vēlēšanu likums un sistēma pilnvaras balsot dod arī tiem balsotājiem, kas sevi nepamatoti uzskata par zinošiem, saprātīgiem un nepieciešamiem pie lemšanas. Nebūs brīnums, ja tieši šie "gudrinieki” iebalsos Saeimā tos pašus un tādus pašus posta darītājus.
 
Ir patiesība, ka tāds tādu atrod, ka tāds par tādu balso. Saprātīgais un zinošais nedraudzēsies ar nejēgu, nebalsos par tādu. Nejēga vai pareizāk - nelietis uzskata, ka nav bijusi okupācija. Tā domāt var tikai gaužām truls un nelietīgs subjekts, kas savas varas iegūšanai gatavs attaisnot pat slepkavu, ja tas nelietim izdevīgi. Un ies tāds subjekts un iebalsos Saeimā sev līdzīgos nejēgas un neliešus. 
 
2011.gada 21.augustā.
Par mūsu Latviju !
Skatījumu skaits: 940 | Pievienoja: petla | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 2
1 VAU-2  
0
Tas priekš muļkiem ir par grūtu, nesapratīs un izdarīs muļķības. Vajag pateikt vienkārši : ja tu neapjēdz, ka tu nejēdz, tad labāk neej balsot! Vienkārši un saprotami.

2 PAREĢIS-14  
0
Zīmes rāda, ka SC, ZRF, Vienotība..., tikuši pie varas, aplauzīs savus ragus, tiks izsvilpti, un pilsoņiem parādīsies pretējā vajadzība, bet būs jau par vēlu. Tā nu labi vien ir - lai tik balso par tiem, kas bijuši pie varas un kas sola sadarboties ar SC.....................

Vārds *:
Email *:
Kods *: